Tot ceea ce trebuie sa stii despre sexul anal

Aproximativ 90% din barbatii care au facuse sex cu alti barbati si un procent itnre 5% si 10% dintre femei sunt adeptele sexului anal. Mai simplu spus, sexnul anal inseamna ca penis intra in anus. Oamenii care fac sex anal se ascund la anumite riscuri de sanatate pentru ca anusul este plin de nervi si il face sensil dar si de bacteri din cauza calii fecale.
Zona anusului poate oferi o mare placere partenerilor pentru ca este foarte stramt in jurul penisului. Pe cand unii oameni gasesc sexul anal foarte placut, practica aceasta necesita precautie si siguranta.

Sexul anal este genul de sex prin care poti primi foarte multe tipuri de boli cu transmitere sexuala. Studiile arata ca in anus sunt foarte multe bacterii si virusuri care pot intra usor in sistemul tau imunitar si in sange.

Cum faci relatia sexuala sa fie sanatoasa? Evita ca dupa ce penisul intra in anus, sa il mai introduci in gura sau in vagin fara a folosi un prezervativ nou sau sa il speli bine. Foloseste foarte mult lubrifiant si alege unul bazat pe apa pentru o mai mare naturalete. Un alt sfat pe care noi ti-l oferim, este sa va opriti din partida de sex anal daca este dureroasa. Daca cumva din anus curge sange dupa finalul experientei, trebuie neaparat sa vizitati un doctor cat mai curand posibil.

Apare tot mai des o intrebare, femeile adora sexul anal?
Un studiu realizat in USA arata ca peste o treime din femeile intre 25 si 44 de ani au facut acest sex. Majoritatea simt aceeasi placere ca la sexul vaginal pe cand altele se simt foarte bine ca si cand le este facut masaj.

Este important ca partenerii sa discute serios despre acest tip de sex si sa fie de acord impreuna sa incerce ceva nou. Curiozitatile sunt un lucru important in a mentine o relatie serioasa. Trebuie ca partenerii sa fie rabdatori si penisul sa intre adanc in anus pentru a crea o partida cu adevarat extazianta, nervii vaginului ce trebuie stimulati sunt la inceputul anusului.