3 moduri de a face o femeie/tanara sa aiba orgasm!

Aud tot mai mult ca sexul este ceva fundamental intr-o relatie de dragoste intre doi parteneri sau cu cat evolueaza lumea, chiar intre trei parteneri in cazuri speciale, cazuri in care partenerii sunt deschisi la minte foarte mult. Chiar si asa, cuplurile stiind care este fundamentul relatiei lor, pe langa respect, sinceritate, prietenie si multe altele, cuplurile cateodata evit sa respect relatia sexuala. Nerespectand acest lucru, cupluri nu mai sunt asa pasionale, dornice de a petrecere o viata impreuna.

Poate ca toate astea se intampla cand barbatii sunt dezamagiti ca femeia nu poate ajunge la orgasm, asa ca va voi spune 3 metode de a o face sa aiba orgasm sau macar sa te doreasca foarte tare sa intretii relatii sexuale cu ea.

1. Stimuleazai sanii. Cum adica? stimularea in partea sanilor unei femei este foarte intensa. Acest lucru nu inseamna doar niste mangaieri si totul devine pentru ea mult mai erotic. Trebuie sa stii cum sa faci acest lucru, saruta sanii, sfarcurile, joaca-te cat de bine poti. Sunt sigur ca tu ca barbat ai vizionat catea filme pentru adulti, asa ca invata putin de acolo. Trebuie sa o faci in doua moduri in functie de starea iubitei tale asa ca o poti face romantic sau agresiv. O poti intreba sa iti spuna exact cand si cum simte adevarata placere cand te joci cu sanii ei.

2. Concentreaza-ti atentia pe clitoris. Este o zona care nu te va minti in legatura cu cat de excitata este ea. Linge clitorisul sau atinge-l cu mana pana cand ea incepe sa respire mai greu si inima incepe sa ii bata mai tare. O sa simti ca are orgasm atunci cand incepe sa tremure iar clitorisul devine sensibil.

3. Fii vocal. Daca vrei ca iubita ta sa fie mai excitata ca de obicei, trebuie sa vorbesti cu ea s iti spuna tot ceea ce ii place sa faca si ceea ce o face sa simta placerea. Daca e vrea ca tu sa vorbesti in timpul actul sexual, fa-o ! Pentru ca ea sa fie mai atrasa de tine, trebuie sa pari stapan pe situatie in timpul actului sexual, chiar daca tu nu esti, nu stii ceea ce faci, nu stii unde vor ajunge atingerile tale, tu trebuie sa ii dai impresia ca esti stapan pe situatie.