Semne că partenerul tău are o aventură online
Data: 17 octombrie 2021
Din categoria: News

L-a văzut părăsind camera pentru un apel, a cincea oară când îl văzuse. Încet, surpriza ei s-a transformat în suspiciune. Au o aventură online? Potrivit unui studiu realizat online, 5-12% dintre cuplurile căsătorite au fost implicate în infidelitate online. Ea și El sunt împreună de trei ani, dar nu sunt căsătoriți. Cuvântul „secret” este aproape inexistent în cărțile lor. Acum, însă, pare că împarte un apartament cu cineva complet nou!

Și-a luat ceva timp să treacă peste ideea ca El să aibă o relație online. Era dincolo de cele mai mari coșmaruri ale ei. Ea a început fără tragere de inimă să joace Earlock pe El, căutând semne că el înșela online. El și-a schimbat recent parola de pe telefon și pare să fie lipit de ea pentru totdeauna. Totul părea să-i confirme îndoielile.

Ea a fost convinsă de o conversație pe laptopul ei că instinctul ei avea dreptate. Brad, Michael și Ea care ne înconjoară se îndrăgostesc adesea de cei dragi în mai multe afaceri online. Poate părea că nu este la fel de grav ca infidelitatea. Trișarea nu este acceptabilă, indiferent de modul în care apare.

Vă putem ajuta să identificați schimbările subtile din viața partenerului dvs. care au fost cauzate de o aventură online.

Poate ați observat paradoxul dintre tehnologie și dragoste. Doi îndrăgostiți care locuiesc departe unul de celălalt pot comunica încă unul cu celălalt prin intermediul dispozitivelor lor inteligente. Opusul este adevărat. Partenerul tău poate folosi același dispozitiv pentru a căuta un nou partener online.

O aventură online poate fi declanșată de incapacitatea emoțională. S-ar putea să o vadă ca o modalitate de a scăpa de responsabilitățile lor zilnice și o încercare de a umple golurile din viața lor. Relațiile online sunt convenabile și atrag mulți oameni ca moliile în flacără. Este mai puțin probabil să fii prins dacă nu implică contact fizic intim. Afacerile online sunt adesea ca o scurtă fază. Aceasta înseamnă că există mai puține griji și mai multă emoție.

Indiferent de stadiul în care te afli, nu există nicio modalitate de a evita o aventură emoțională. Am enumerat 17 semne care indică înșelăciune online pentru confortul tău. Depinde de tine să decizi dacă să închizi ușa asupra lor sau să rezolvi problemele tale.

Parola pentru telefonul lor s-a schimbat din senin.

Atâta timp cât nu snooping, este perfect normal ca cuplurile să-și împărtășească parolele telefonului. Eu și partenerul meu ne folosim adesea telefoanele pentru a comanda mâncare, Netflix sau filme porno cu brunete. Pentru că fiecare știm să respectăm intimitatea celuilalt, ne putem păstra pacea.

Când există încredere în relație, partajarea parolei devine ușoară. Problema apare atunci când partenerul tău refuză brusc să-și partajeze noua parolă după ce ai folosit aceeași parolă ani de zile. Este clar că este suspect și indică înșelăciune online.

Ei pot fi atinși la ore ciudate

Afacerile online prin coronavirus devin mai frecvente ca niciodată. Potrivit studiilor, 25% dintre cuplurile căsătorite au căzut pradă bug-ului infidelității. A fost ușor să găsești semne ale soților înșelători online, deoarece petreceai mai mult timp împreună.

Mirosim o aventură online, pandemie sau nu. Dacă soțul tău este blocat în studiu pentru a răspunde la un apel de serviciu și renunță la timpul FIFA în fiecare zi, ar putea fi un semn al unei pandemii cibernetice. Soția ta trimite mesaje noaptea, crezând că dormi? Poate ar trebui să fii puțin mai îngrijorat.

Se uită la ecran și zâmbesc constant

O relație online este nimic mai puțin decât o lume virtuală plină de fantezie. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu „angajamentul” sau „problemele de încredere”. Totul este să aveți conversații distractive, să primiți complimente, să faceți schimb de flirturi și, eventual, chiar să obțineți nudări. Un rânjet este cea mai bună reacție facială.

Peter, un student la drept, a spus: „Primul meu indiciu pentru a descoperi adevărul despre aventura online a lui Matt cu un bărbat căsătorit a fost zâmbetul lui zâmbitor constant”. Zâmbea indiferent ce făcea, fie că era la un apel telefonic sau era angajat în discuții nesfârșite. El răspundea: „Tocmai am derulat câteva meme distractive”. Probabil ar fi putut veni cu scuze mai bune pentru a face acest lucru mai plauzibil.

Ei nu lasă telefonul acasă.

Telefonul mobil este cea mai prețioasă posesie a cuiva care este dependent de afacerile de internet. Este interzis să fie atins, chiar și pentru o privire pe ecran. Tocmai vorbeam despre relația online a lui El. Acesta este și cazul lor.

Ea a fost șocată să-l vadă ducând telefonul la toaletă. Ar ține telefonul în mână sau l-ar fi strecurat în buzunar dacă nu ar fi făcut-o. Este destul de evident că ascund ceva din liniștea telefonului lor.

Sunt mai fericiți și mai ușor de înțeles cu întâlnirile online

Există un efect secundar ciudat în a avea mai multe relații online. Partenerul tău devine brusc fericit și mulțumit de nevoile sale emoționale. Tot ceea ce obișnuia să-i deranjeze la tine nu mai pare atât de enervant.

Dacă inviți prieteni la petreceri sau mergi la prea multe petreceri, ei nu sunt deranjați. Nu mai sunt la fel de interesați de atenția ta așa cum au fost cândva. Deși comportamentul lor veEa pare a fi unul pozitiv, ei sunt de fapt indiferenți față de relație și semne clare de înșelăciune online.

Își ascund lista de prieteni pe rețelele de socializare

Justin, un bancElr de investiții în vârstă de 30 de ani, a spus: „Nu mi-a păsat să mă gândesc la asta când partenerul meu și-a schimbat setările de confidențialitate pe Facebook. Am descoperit că m-au blocat de la celelalte conturi de pe rețelele lor de socializare. Au susținut că acele conturi. fusese dezactivată.Aceasta era o altă minciună uriașă și grasă.

Afacerile ilicite online pot face o persoană mai precaută. Acesta este primul pas către minte. Acesta este un indiciu că el sau ea înșală online.

Este ușor să simți distanța emoțională.

Va simți ca și cum ai trăi cu singura ta umbră dacă persoana iubită este detașată emoțional de relație. Se pare că sunt la kilometri de tine, deși sunt chiar acolo cu tine, având o conversație. Un semn că soțul tău înșală online este lipsa de intimitate și afecțiune în relație.

Imaginează-ți că a fost o zi lungă de muncă. Te-ai gândit să ajungi acasă pentru a-ți îmbrățișa partenerul în pat pentru a te menține. După ce te-ai întors acasă, ei nu s-au uitat la ecranele lor. S-a dus. Gata cu îmbrățișările drăguțe pe spate sau sărutări blânde înainte de culcare. Ești singurul care a rămas într-o relație ruptă care se scufundă încet în izolare.

Să pui fotografii cu tine este un factor de risc

Este posibil ca partenerul tău să nu te blocElze pe rețelele sociale, dar poate. Cu siguranță ar încerca să vă restricționeze prezența pe fluxurile lor de rețele sociale. Este imposibil să-i convingi să posteze o fotografie drăguță de la ultima ta întâlnire la cafea pe Instagram. Vă întrebați: „Când a reușit vreodată să nu mai folosească PDA online?” Partenerul tău pare să fie de acord cu această logică acum. Nu este de mirare că și ei ascund statutul relației lor din profilul lor. Așa începe o aventură online, când duc un stil de viață dublu.

Sexul pare o muncă de rutină

Dacă există afaceri online, nimeni nu își poate pune 100% într-o relație. Să aruncăm o privire la gândurile unui partener care înșeală pentru o schimbare. Alex, un marketer digital în vârstă de 26 de ani, își împărtășește aventurile online în timpul coronavirusului.

El a spus: „Relația mea era pe punctul de a se încElia, cel puțin din perspectiva mea. După prima mea aventură, mi-am pierdut orice atracție pentru ea. „Scânteia trecuse de mult, iar dragostea noastră a devenit rece și nesimțită la fel ca oricare altul. sarcină. Acesta ar putea fi un semn că criza relației tale a escaladat.

Sunt foarte defensivi cu privire la fiecare acțiune

Cum îți poți da seama dacă partenerul tău este implicat în mai multe afaceri online? Ar putea încerca să-și apere partenerul pentru probleme banale. Ei ar putea reacționa la o întrebare ascuțită supărându-se, șocându-se sau țipând la tine.

Cel mai rău lucru este că, dacă partenerul tău se simte prins în capcană, îți va transfera toată vina pentru orice problemă din relație. Afacerile online pot duce la înșelăciune și denaturarea adevărurilor. Îi vei vedea chinuindu-se să spună adevărul în timp ce învârt minciuni pentru a-i acoperi pe alții.

Cuvinte cheie: semne, partenerul, aventură, online