Cele mai bune aplicații de spionaj pentru infideli
Data: 11 octombrie 2021
Din categoria: News

Nu este suficient să ai un sentiment instinctiv despre partenerul tău și să-l confrunți cu privire la infidelitatea lui. Ai nevoie de dovezi concrete. Aceste aplicații spion pot fi descărcate gratuit. Dacă te-ai săturat să înșele partenerul tău, lumea virtuală te poate ajuta. Pentru că doar 1% situații sunt justificabile, spunem „ultimă instanță”

Aceste aplicații pot fi folosite de o persoană inteligentă pentru a determina dacă situația dvs. este suficient de extremă. Îți vei pune partenerul în pericol, exprimând suspiciuni care nu sunt adevărate. Aceste aplicații de înșelăciune ascunse sunt disponibile pentru iOS și Android.

Nu poți permite partenerului sau soțului tău să fie infidel dacă mint cu adevărat. Meriți o conexiune emoțională reciprocă. Preferatul Americii, Jerry Springer, a spus odată că „înșelarea” este cel mai rău lucru pe care îl poți face pentru o relație. Nu mai fi nemulțumit de partenerul tău. E la fel de ușor!

Este posibil să vizualizați mesajele text de la soțul dvs. fără să plătiți nimic? Este posibil să spionezi telefonul soțului tău fără știrea acestuia? Da. Am întocmit o listă cu 15 aplicații de spionaj pe care trișorii le pot folosi pentru a face treaba rapid. Pentru a-ți îndeplini misiunea, vei avea nevoie de două lucruri. Primul este spațiul și timpul pentru a instala aceste aplicații.

A doua este convingerea că acțiunile tale sunt esențiale pentru că nu există alternative. Înainte de a porni în această călătorie, purtați o conversație sinceră și deschisă cu partenerul dvs. Să aruncăm o privire acum la aceste minuni digitale care pot prinde gratuit trișori. Există aplicații de spionaj care sunt gratuite?

ClevGuard

ClevGuard, o aplicație de monitorizare și urmărire pentru smartphone-uri și computere, este concepută pentru a vă proteja pe cei dragi. Deși majoritatea serviciilor sunt axate pe protejarea copiilor online, ClevGuard este o modalitate excelentă de a spiona telefonul soțului tău fără ca ei să știe. ClevGuard funcționează cu iOS și Android. Are peste 20 de funcții care vă permit să accesați datele partenerului dvs.

Urmărirea apelurilor telefonice, înregistrărilor și media poate fi făcută. Această supraveghere include totul, de la activitatea în modul stealth până la geofencing. KidsGuard WhatsApp este un serviciu de monitorizare a chat-ului. Cea mai bună caracteristică a ClevGuard este proba sa gratuită. Planurile de abonament ClevGuard sunt foarte accesibile.

Trebuie să plătiți doar 8,32 USD pe lună dacă aveți un plan anual Android. Dacă încă nu sunteți mulțumit de produs, puteți solicita o rambursare în termen de 30 de zile. Pentru mai multe informații despre soluțiile de monitorizare, vizitați site-ul lor. ClevGuard vă poate ajuta să aflați adevărul despre dispozitivul și sistemul de înșelăciune al partenerului dvs.

Hoverwatch

Hoverwatch este următoarea intrare pe lista noastră de aplicații de spionaj care sunt gratuite pentru trișori. Site-ul web al Hoverwatch susține că software-ul este instalat pe peste 12 milioane de dispozitive. Acest lucru este destul de impresionant. Capacitățile de urmărire mobilă ale Hoverwatch sunt foarte impresionante. Aplicația nu numai că monitorizează apelurile și mesajele text, dar face și o fotografie a camerei frontale de fiecare dată când telefonul este deblocat. Acest lucru vă va ajuta să strângeți dovezi împotriva soțului dvs. înșelat.

Partenerul tău nu va afla ce gătește partenerul tău. Invizibilitatea aplicației o face superioară altor aplicații de înșelăciune ascunse pe Android și iOS. Nu poți scăpa de monitorizare, chiar dacă partenerul tău schimbă cartela SIM. Hoverwatch vă permite să vă înscrieți gratuit și apoi să continuați cu un plan.

Aplicația oferă trei planuri: personal, profesional și de afaceri. Deși pot părea scumpe, vă permit să monitorizați mai mult de un dispozitiv folosind abonamentul. Este compatibil cu Microsoft, Android și iOS. Taxele Hoverwatch merită din plin, dacă ne întrebați pe noi.

Care este cea mai bună aplicație de spionaj pentru infideli?

mSpy

S-ar putea să vă întrebați cum să determinați dacă soțul dvs. înșală fără să plătească nimic. Utilizați mSpy mSpy vă permite să monitorizați telefonul soțului sau partenerului fără ca acesta să știe. Este iubit de utilizatori pentru ușurința în utilizare și urmărirea regulată. Vei răsufla ușurat când afli că partenerul tău poate accesa datele de pe telefonul său. mSpy folosește criptare bancară pentru a proteja toate datele extrase.

Pentru a vă face o idee mai bună despre software, puteți să vă uitați prin numeroasele mărturii postate pe site-ul lor. Mulți oameni laudă asistența clienților de înaltă calitate. mSpy oferă asistență pentru clienți 24/7 pentru a vă ajuta să depanați. Aplicația a fost concepută pentru ca părinții să-și monitorizeze și să-și controleze copiii, dar poate fi folosită și pentru a găsi trișori gratuit.

Un lucru care ne place la mSpy este că vă încurajează să respectați legile locale înainte de a urmări activitățile digitale ale partenerului fără acordul acestuia. Când instalează aplicația pe un dispozitiv care nu este deținut de un minor, aplicația insistă să ceară consimțământul explicit. Acesta este un sfat bun. Veți vedea de ce ne place demonstrația lor.

uMobix

Această aplicație este gratuită și vă permite să urmăriți activitatea în timp real. uMobix este o aplicație pe care „părinții moderni” o folosesc pentru a-și proteja copiii online. Include toate aplicațiile de social media care pot afecta relațiile, atât mainstream, cât și mai puțin populare. Caracteristica keylogger este, de asemenea, grozavă. Aplicația vă permite să vedeți ce scrie partenerul dvs. pe telefon.

De asemenea, veți afla toate parolele pentru conturile lor. Ai putea crede că asta e o nebunie. Dar așteptați până când aflați despre serviciul de streaming. uMobix vă permite să vedeți și să auziți împrejurimile partenerului dvs. în orice moment. Vor fi prinși dacă mint că au o întâlnire cu tine.

Această aplicație ușor de utilizat vă permite, de asemenea, să vedeți mesajele, apelurile sau contactele șterse. Planurile de abonament sunt ceva mai scumpe deoarece uMobix oferă astfel de soluții avansate. Deși planul anual poate părea mai accesibil, poate fi de până la 11,66 USD pe lună. Puteți încerca demo-ul gratuit pe site-ul lor pentru a decide singur. Continuați să citiți pentru a afla mai multe aplicații de înșelăciune pentru Android sau iOS!

FlexiSPY

FlexiSPY, care este conceput pentru monitorizarea angajaților și controlul parental, este următoarea aplicație de spionaj gratuită pentru trișori. Poate monitoriza computere, tablete, telefoane mobile și telefoane fără a fi detectat. Puteți vizualiza toate formele de comunicare (texte și apeluri, fotografii și videoclipuri etc.). De asemenea, puteți vizualiza numărul de telefon al partenerului dvs. Puteți asculta apelurile lor în direct cu această funcție. Deși numele persoanelor de contact pot fi diferite, veți ști în continuare persoana cu care vorbesc.

Pentru a le verifica locația, le puteți verifica și GPS-ul. Vei putea vedea ce face partenerul tău și unde se află. FlexiSPY oferă, de asemenea, servicii de keylogger și vă permite să capturați de la distanță conținut media de la camera altui telefon. Puteți crea alerte personalizate pentru aplicație dacă aveți anumite lucruri pe care doriți să le monitorizați (de exemplu, când partenerul dvs. sună un contact).

Puteți alege dintre unul dintre cele trei planuri, în funcție de nevoile dvs. Planul Lite este cel mai simplu și costă 29,95 USD pe lună. Extreme, pe de altă parte, este cel mai scump plan și costă 199 USD pentru trei luni. În general, aplicația funcționează bine și există din 2006. Veți auzi mereu de la ei, deoarece pun foarte mult accent pe serviciul pentru clienți.

Spyzzz – Citiți gratuit mesajele text de la soții înșelători

Aplicația se laudă că va lansa cu îndrăzneală o „investigație a partenerului de înșelăciune”. Site-ul lor web are o secțiune care se concentrează pe semne de înșelăciune. Mărturiile par să susțină afirmațiile. Spyzzz poate descoperi conturi de rețele sociale false, fotografii ascunse și istoricul browserului. Puteți vizualiza lista de contacte, mesajele SMS și galeria partenerului dvs.

Am considerat că Spyzzz este foarte impresionant. Puteți controla dispozitivul țintă blocând sau restricționând anumite servicii. Poate vrei să scapi de femeia care este în relația ta. Aplicația poate fi folosită pentru a bloca apelurile de la numărul partenerului dvs. De asemenea, puteți restricționa aplicațiile de întâlniri instalate cu acest serviciu.

Aceasta oferă mai puține funcții decât celelalte aplicații de spionaj pe care le-am revizuit. Planurile sale de abonament pot fi extinse din mai multe motive. Nu veți fi blocat într-un abonament pe care nu îl utilizați. Puteți descărca aplicația în cel puțin 2 săptămâni. Dacă doriți să prindeți trișori gratuit, vă recomandăm să vă gândiți.

EyeZy

Această aplicație de înșelăciune ascunsă pentru Android și iOS este specializată în monitorizarea rețelelor sociale. eyeZy acoperă toate bazele, de la Instagram la Viber. Veți putea vedea discuțiile partenerului dvs., evenimentele din calendar, managerul de fișiere și multe altele. Aceste informații sunt actualizate la fiecare 5 minute, astfel încât veți avea întotdeauna cele mai actualizate informații.

Puteți vedea cât de ușor este aplicația de utilizat în demonstrația live. Este ușor de învățat și poți observa semne de înșelăciune. De asemenea, puteți monitoriza rutina și locația partenerului dvs., precum și să o schimbați în mod activ. Puteți, de exemplu, să blocați rețelele WiFi, să ștergeți evenimente din calendarul lor și să setați o limită de timp pentru anumite aplicații.

Modul de invizibilitate al lui EyeZy este foarte eficient. Partenerul tău nu va putea vedea programele spion de pe telefonul tău. De asemenea, puteți obține asistență multilingvă 24 de ore pe zi din aplicație pentru a vă face experiența una plăcută. Aplicația este compatibilă cu toate gadgeturile Android și Apple. Cu toate acestea, va trebui să plătiți mai mult dacă doriți să aveți un plan care să acopere mai multe gadgeturi. Această aplicație nu vă permite să citiți mesaje text de la soțul dvs. care conțin înșelăciune.

Există aplicații de spionaj gratuite? Highster Mobile

S-ar putea să vă întrebați cum să verificați dacă soțul dvs. înșală. Această aplicație este un instrument grozav. Highster Mobile este un favorit printre părinții care doresc ca dispozitivele copiilor lor să fie monitorizate. Software-ul are multe caracteristici grozave pe care le puteți folosi în avantajul dumneavoastră. Sunt uimitoare: un panou de control live și o cameră stealth. De asemenea, puteți accesa jurnalele video, fotografiile și jurnalele video.

Prețul planurilor este ceea ce face cu adevărat afacerea dulce. Ne place că aplicațiile de spionaj pentru trișori sunt gratuite și că abonamentele sunt simple. Highster Mobile oferă două planuri: planul de bază este de 2,99 USD pe lună, iar planul Pro este de 6,99 USD pe lună. Aceste tarife se aplică atât pentru Android, cât și pentru iOS. Planul de bază este într-adevăr… de bază. Planul Pro are mai multe funcții și ai fi mai înțelept să optezi pentru el.

Este ușor să descărcați și să activați aplicația. Singura problemă este că pictograma acestei aplicații poate fi văzută pe telefonul urmărit. Highster Mobile este ușor de utilizat și vă va alerta partenerul dacă ceva nu este în regulă. Această soluție digitală este ușor de utilizat și ușor de utilizat, dar există șanse mari de luptă.

Cuvinte cheie: aplicații, spionaj, pentru, infideli